Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

«Мрії треба планувати». Гендиректор ОККО Group Василь Даниляк – про новий формат АЗК, інвестиції у відновлювальну енергетику та баланс грошей. Інтервʼю

5 хв читання

Василь Даниляк /Антон Забєльський для Forbes Ukraine

Василь Даниляк, СЕО ОККО Фото Антон Забєльський для Forbes Ukraine

Як зміняться заправки ОККО в 2024-му, чому компанія Віталія Антонова інвестує в агро та енергетику і як правильно мріяти, щоб бути швидшим за конкурентів? Головне з розмови генерального директора Nemiroff Юрія Сорочинського з СЕО ОККО Group Василем Даниляком у другому сезоні YouTube-проєкту Forbes «Директорія»

Як зрости під час війни

Наш бізнес не про індивідуальний спорт, а про команду. На початку повномасштабного вторгнення практично вся команда ОККО, зокрема я і керівники департаментів, перебувала в одному місці, ніхто нікуди не роз’їжджався. У режимі трьох виробничих і спеціалізованих нарад на день ми прожили перші три-чотири місяці. Згодом скоротили кількість зустрічей до однієї на добу. У 2023 році перейшли до тижневих нарад, їх цілком вистачає. 

Важлива частина нашого успіху – доступ до грошей. У війну ми зайшли з хорошими балансом і фінансовою позицією. Крім того, завдяки доволі гарній репутації серед українських та міжнародних банківських установ нам без проблем давали гроші. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні