Категорія
Компанії
Дата

«Нова пошта» відновила інвестиції у R&D. Як змінюватиметься найбільша пошта країни та чи достатньо для цього $1,5 млн щороку

R&D «Нова пошта» /пресслужба Нової Пошти

Навіщо НП інвестує в R&D Фото пресслужба Нової Пошти

За рік роботи R&D «Нової пошти» «винайшов» пластикові піддони та термінал самообслуговування. Щоб зробити ривок, компанія готова збільшити витрати. Чому найбільший поштовий оператор країни інвестує в інновації

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

«Нова пошта» відновила роботу R&D-центру та збільшує інвестиції в розробки, розповів Forbes директор R&D-підрозділу «Нової пошти» Євгеній Хоменко. Торік у роботу підрозділу компанія інвестувала близько $1 млн. План на 2024 рік – $1,5 млн, каже Хоменко. За його словами, у R&D-відділі компанії 12 людей, які розробляють 30 проєктів.

Чим вони займаються та кого залучають до спільної роботи?

Як працює R&D «Нової пошти»

Компанія відкрила R&D ще у 2019-му, проте активна робота розпочалась лише у 2023-му. «До кінця 2022 року підрозділ більше займався операційною діяльністю», – каже Хоменко.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні