Категорія
Компанії
Дата

Новий флагман. У Буковелі будують найбільший апарт-готель в Україні – Glacier. Хто замовник і чому війна не зупиняє інвестиції в курорт

Будівництво найбільшого готелю (апарт-комплексу) на 810 номерів,Glacier в Буковелі. /Артем Галкін для Forbes Ukraine

Будівництво найбільшого готелю (апарт-комплексу) на 810 номерів, Glacier в Буковелі. Фото Артем Галкін для Forbes Ukraine

На гірськолижному курорті Буковель розпочалося будівництво великого апарт-комплексу Glacier на 810 номерів. Паралельно з ним будують ще два менші обʼєкти. Скільки коштує будівництво і хто його веде?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

На березі озера Молодості у Буковелі з грудня 2022 року почалося будівництво 10-поверхового апарт-комплексу преміум-класу Glacier на 810 апартаментів. Це – втричі більше, ніж у нинішнього найбільшого готеля курорту – п’ятизіркового Radisson Blu Bukovel. І майже вдвічі – ніж у київського готеля «Русь», який вважається найбільшим у країні.

Загалом, порівняно з початком 2022 року, на сервісі booking.com з’явилось щонайменше дев`ять нових варіантів розміщення у популярному курорті.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні