Прослухати матеріал
Прослухати матеріал
05:56 хвилин
Власник крафтової виноробні Biologist Ігор Петренко наростив потужності на 80%, до 45 000 – 50 000 пляшок у 2024 році, в планах – 100 000 пляшок. Це дозволить запустити туристичний проєкт та збільшити експорт, зокрема у Східну Європу, Велику Британію і Японію. Що задумав підприємець?
Оформлюйте передплату на 6 номерів Forbes Ukraine зі змістовними інтерв’ю, рейтингами та аналітикою, тепер зі знижкою 50%.
Виробник вина Biologist масштабується. «Хочемо впливати на ринок крафтових вин», – повідомляє засновник виноробні Biologist Ігор Петренко. У 2019 році він отримав ліцензію і виготовляє вино з виноградників у Київській та Одеській областях.
У Biologist два власних виноградники на 3 га на Київщині та один – на 14 га в оренді на Одещині. У 2024-му виробник запустив новий цех у Лісниках Київської області та наростив виробництво вина на 80%, до 45 000 – 50 000 пляшок.
Ви знайшли помилку чи неточність?
Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.