Прослухати матеріал
Прослухати матеріал
05:56 хвилин
Власник крафтової виноробні Biologist Ігор Петренко наростив потужності на 80%, до 45 000 – 50 000 пляшок у 2024 році, в планах – 100 000 пляшок. Це дозволить запустити туристичний проєкт та збільшити експорт, зокрема у Східну Європу, Велику Британію і Японію. Що задумав підприємець?
Купуйте річну передплату на шість журналів Forbes Ukraine за ціною чотирьох номерів. Якщо ви цінуєте якість, глибину та силу реального досвіду, ця передплата саме для вас.
Виробник вина Biologist масштабується. «Хочемо впливати на ринок крафтових вин», – повідомляє засновник виноробні Biologist Ігор Петренко. У 2019 році він отримав ліцензію і виготовляє вино з виноградників у Київській та Одеській областях.
У Biologist два власних виноградники на 3 га на Київщині та один – на 14 га в оренді на Одещині. У 2024-му виробник запустив новий цех у Лісниках Київської області та наростив виробництво вина на 80%, до 45 000 – 50 000 пляшок.
Ви знайшли помилку чи неточність?
Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.