Всього за шість місяців нова програма компанії Epic Games перетворила кількох розробників-аматорів на мільйонерів.
Категорія
Інновації
Дата

Epic Games заробив на культовій грі Fortnite мільярди доларів. Тепер пропонує своїм геймерам долучитися до цього успіху. Для чого це гіганту геймплею?

Всього за шість місяців нова програма компанії Epic Games перетворила кількох розробників-аматорів на мільйонерів.

Гігант відеоігор Epic Games, який стоїть за популярною відеогрою Fortnite, ставить на те, що краудсорсінг допоможе йому створити наступну хітову гру. Щось, напевно, в цьому є, адже всього за шість місяців нова програма компанії Epic Games перетворила кількох розробників-аматорів на мільйонерів.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Коли у 2017-му в світ вийшла відеогра Fortnite, у її компанії-розробниці Epic Games працювало всього 500 людей. Тоді ця американська технокомпанія була відома переважно завдяки виробництву ігрової франшизи Gears of War та Unreal Engine, провідного ПЗ для розробки ігор. Річний виторг Epic Games становив близько $100 млн.

Аж ось за рік після виходу Fortnite компанія показала приголомшливі $5,6 млрд виторгу, 97% якого принесла саме ця хітова новинка.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні