Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

Команда замість топів із Туреччини. Обʼєднаний телеком-холдинг із lifecell та «Датагруп-Воля» вже має перших топменеджерів. Кого шукає нова компанія DVL Ксавʼє Ньєля

5 хв читання

звільнення з lifecell, призначення в DVL /колаж Анастасія Решетнік

Менш ніж за місяць після угоди з купівлі мобільного оператора lifecell та провайдера фіксованого інтернету «Датагруп-Воля» в об'єднаній групі компаній відбулися значні кадрові зміни. . Фото колаж Анастасія Решетнік

Менше ніж за місяць після угоди з купівлі мобільного оператора lifecell та провайдера фіксованого інтернету «Датагруп-Воля» в об'єднаній групі компаній відбулися значні кадрові зміни. З lifecell звільнилися кілька ключових топменеджерів. Частину вже замінили. Як просувається пошук кадрів в об’єднаний телеком-холдинг на понад 4000 співробітників? 

⚡️ Лише 3 дні! Отримайте доступ до річної підписки Forbes Digital зі знижкою 40%. Промокод: MORNING. Оформлюйте підписку за посиланням.

Уже за кілька тижнів після купівлі третього за розміром оператора lifecell французьким мільярдером Ксавʼє Ньєлем із компанії пішли всі ключові топменеджери, крім директора з інформаційних технологій. Вони працювали в компанії за попереднього власника – турецького телеком-холдингу Turkcell.

Після офіційного закриття угоди lifecell почав обʼєднання з провайдером фіксованого інтернету «Датагруп-Воля» у групу компаній DVL. Ця угода – одна із найбільших M&A в Україні за останнє десятиріччя. За обидва активи телеком-бізнесмен Ньєль заплатив не менше як $625 млн. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд