Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

Не лише ChatGPT. Якими ШІ-інструментами користуються топменеджери найбільших IT-компаній Epam, GlobalLogic, Intellias та Ciklum? Три сервіси

4 хв читання

ШІ-інструменти, AI tools /Карасьова Олександра за допомогою Midjourney

ChatGPT, Gemini, Copilot чи Claude3 – класика у світі ШІ-інструментів. Однак не лише вони допомагають економити час та гроші керівниках великих ІТ-компаній. Фото Карасьова Олександра за допомогою Midjourney

Штучний інтелект глибоко інтегрувався у рутину топменеджерів великих компаній. Йому делегують аналітику, візуалізацію даних, транскрибування зустрічей тощо. Для цього використовують Perplexity, Krisp та Power BI. Що вміють ці інструменти?

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

«Для мене ШІ-інструменти – суттєва економія часу, який я можу спрямувати на пріоритетніші речі», – каже Forbes керівник «EPAM Україна» Степан Мітіш. Він використовує ШІ для пошуку інформації, аналітики, транскрипції зустрічей, формування листів тощо. 

Генеративний ШІ та інші технології можуть автоматизувати робочі процеси, які нині забирають 60–70% робочого часу, ідеться у дослідженні McKinsey у 2023-му. В Україні штучний інтелект у тій чи іншій сфері використовують майже 30% населення станом на січень 2024-го, свідчить опитування Kantar Ukraine. З них 33% людей хоча б раз використовували популярний чатбот ChatGPT. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд