Міжнародні інвестиції в оборонні стартапи, Lockheed Martin /надано пресслужбою
Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

«Ніколи не стикалася з такою швидкістю». Екстопменеджерка Lockheed Martin Монік Браун пів року допомагає з інвестиціями українським оборонним стартапам. Які поради? Бліцінтервʼю

4 хв читання

Як оборонним стартапам залучати міжнародні інвестиції – бліцінтервʼю ексрегіональної директорки Lockheed Martin Монік Браун Фото надано пресслужбою

Протягом наступних 6-12 місяців в Україні зʼявляться інвестиційні раунди в оборонні стартапи на $20 млн, запевняє ексрегіональна директорка Lockheed Martin у Південній, Центральній та Східній Європі Монік Браун. Поки що публічні раунди рідко перевищують $3 млн. Як залучити більше капіталу в український DefenceTech?

⚡️ Лише 3 дні! Отримайте доступ до річної підписки Forbes Digital зі знижкою 40%. Промокод: MORNING. Оформлюйте підписку за посиланням.

«Я не типова американка, яка приїжджає сюди й думає: «О, тут нічого немає», – каже Forbes ексрегіональна директорка Lockheed Martin у Південній, Центральній та Східній Європі Монік Браун. В американському виробнику артилерійських систем Himars вона працювала у 2017-2021 роках.

З лютого 2024-го Браун входить до правління українсько-американського оборонного акселератора MITS Capital з цільовим розміром $50 млн.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд