Deus Robotics не збирає власних роботів /надано компанією Deus Robotics
Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

Ринок на $16,6 млрд. Стартап Deus Robotics більше не виготовляє складських роботів, а лише розробляє для них софт. Чому компанія, серед клієнтів якої «Нова пошта», змінила стратегію

3 хв читання

Стартап Deus Robotics більше не виготовляє складських роботів, а лише розробляє для них софт Фото надано компанією Deus Robotics

Український розробник роботів Deus Robotics, який автоматизує роботу «Нової пошти», змінив стратегію і відійшов від створення власних роботів. Тепер він робить розумними роботів інших компаній і планує закріпитися у Великій Британії. Як це допоможе виконати поставлену мету щодо виходу на прибуток?

⚡️ Лише 3 дні! Отримайте доступ до річної підписки Forbes Digital зі знижкою 40%. Промокод: MORNING. Оформлюйте підписку за посиланням.

Український стартап Deus Robotics, який у 2024 році увійшов до рейтингу Forbes Ukraine 25 найперспективніших стартапів, більше не збирає власних роботів, розповіла Forbes співзасновниця та операційна директорка Антоніна Єрмейчук. З січня стартап лише встановлює своє програмне забезпечення на роботів інших компаній.

Компанія з оцінкою $15 млн продавала два різновиди роботів: сортувальні, що можуть переносити вантажі до 10 кг, і вантажні – на 120 кг. Основний клієнт – найбільший приватний поштовий оператор «Нова пошта».  

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд