Категорія
Життя
Дата

Forbes Digital

«Ми переживаємо спільне горе, але працюємо далі». Після смерті СЕО Postmen Ярослава Ведмедя агенцію очолила його дружина. Перше інтерв’ю Олени Ведмідь після трьох місяців на посаді

6 хв читання

СЕО Postmen Олена Ведмідь /з особистого архіву

У Postmen Олена Ведмідь не новенька – з моменту заснування агенції вона взяла на себе функцію HR-менеджерки і до 2019 року працювала керівницею HR-відділу. Фото з особистого архіву

Минуло більше трьох місяців після смерті засновника і CEO комунікаційної агенції Postmen Ярослава Ведмедя. Продовжити справу взялася його дружина Олена Ведмідь, яка раніше працювала керівницею HR-відділу агенції. Які виклики перед нею стоять?

«Рішення довелося приймати швидко», – каже про призначення на посаду СЕО Postmen Олена Ведмідь. 10 лютого засновник і CEO комунікаційної агенції Ярослав Ведмідь помер через зупинку серця. Цей день Олена провела в стані шоку. Наступного – почала думати про майбутнє агенції без засновника.

«Я завжди шукала свій шлях», – каже Ведмідь. Із 2010 року вона займається фотографією – робить корпоративні фотопроєкти та ділові портрети. Світлина Петра Порошенка авторства Ведмідь стала офіційним портретом п’ятого президента України на п’ять років його каденції. 

У Postmen Ведмідь не новенька – з моменту заснування агенції вона взяла на себе функцію HR, до 2019 року працювала керівницею HR-відділу. «Я знаю специфіку роботи і клієнтів Postmen, – говорить вона. – Останні кілька місяців Ярослав просив мене повернутися в агенцію – він завжди хотів, щоб я працювала з ним». 

Postmen двічі визнавали найкращою комунікаційною агенцією за версією премії Effie Awards Ukraine – у 2021 та 2023 роках. За даними Youcontrol, виторг агенції у 2023-му сягнув 58 млн грн, збільшившись на 34 млн грн проти показників 2022-го. За спиною Ведмідь – три місяці на посаді СЕО Postmen і команда з понад 40 людей. Куди вона поведе компанію? 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні