Категорія
Життя
Дата

Український художник Володимир Манжос створив вітрини для французького Hermès. Як працювали над проєктом для магазину бренду в Японії

робота WaOne Interesni Kazki та Hermès

Художник та Hermès працювали дистанційно: Манжос – із Києва, представники модного дому – з Парижа, Нью-Йорка та Гонконгу. Всі зображення для публікації надав Володимир Манжос.

Художник Володимир Манжос, відомий як WaOne Interesni Kazki, створив дизайн вітрин модного дому Hermès. Проєкт Artists Windows прикрасив Hermès New Store в аеропорту Кансай у Японії. Чому французький модний дім з виторгом у понад €10 млрд запросив до співпраці Манжоса і скільки може коштувати робота над вітринами.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

«Ми у захваті», – сказав арт-баєр Hermès Денис Шміц художнику Володимиру Манжосу про результат спільної роботи: дві вітрини бутика Hermès New Store в японському аеропорту Кансай. Одна інсталяція зображає музиканта, що грає нічну мелодію біля ліхтаря, інша – пляж. Манжос, відомий як WaOne Interesni Kazki, працював над проєктом 14 місяців.

Вперше Манжос спробував себе у дизайні вітрин у 2021 році, декорувавши вікна київського ЦУМу. До того Interesni Kazki – дует Waone (Володимир Манжос) та AEC (Олексій Бордусов) – понад десятиліття завойовували увагу світової публіки. «Нас визнали як художників у Європі, потім у Америці», – каже Манжос. Нині триває його соло-виставка в Українському культурному центрі у Парижі. У січні 2024-го соло-виставка пройшла у нью-йоркській Sapar Contemporary Art Gallery.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні