Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Дедлайн – до кінця вересня. Рада готується до перезавантаження митниці за принципом БЕБ. Forbes дізнався, який вигляд має остання редакція реформи

3 хв читання

Перезавантаження митниці, Гетманцев, Железняк /Shutterstock

У розпорядженні Forbes є остання версія законопроєкту про перезавантаження митниці Фото Shutterstock

Восени Верховна Рада має ухвалити законопроєкт про перезавантаження Державної митної служби. Це один із маяків МВФ та пріоритет для українського бізнесу й міжнародних партнерів. Який вигляд матиме реформа одного з найпроблемніших держорганів? Forbes отримав останню версію законопроєкту про митницю.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Одним із перших законопроєктів, який має розглянути фінансовий комітет після відновлення сесійної роботи Ради, є реформа Державної митної служби. «Будемо виносити на комітет у серпні», – каже голова профільного фінансового комітету Данило Гетманцев. Це буде друге читання для законопроєкту.

Перезавантаження митниці – новий структурний маяк Міжнародного валютного фонду (МВФ), який було додано до програми у червні цього року. Термін виконання – жовтень 2024-го.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд