Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Гроші чемпіонів. Forbes зібрав дані про доходи Усика, Світоліної, Довбика та інших українських спортсменів. Скільки можуть заробляти зірки українського спорту

2 хв читання

Цей рік багатий на спортивні події топового рівня: Олімпіада, чемпіонат Європи з футболу, боксерські бої за всі пояси тощо. Українські спортсмени не пасуть задніх. Forbes зібрав дані про доходи наших спортсменів і спортсменок за останній рік. Перед вами 15 потенційно найбільш високооплачуваних.

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

«Заробив $50 млн на рік?! Це не так, але нехай буде – отже, я справді зароблю стільки», – усміхається абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик, 37, на запитання редактора Forbes Ukraine про розмір його доходів від виступів на рингу та спонсорських і рекламних контрактів, отриманих за останні 12 місяців.

Порахувати доходи лідерів українського спорту – нетривіальне завдання. Попри інсайдерську інформацію, що спливає у пресі про того чи іншого спортсмена або спортсменку, ця індустрія є надзакритою у всьому, що стосується грошей.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд