Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Мільярдний кешбек на українське. Уряд шість місяців готував програму, яка має збільшити попит на вітчизняні товари. Чи допоможе це виробникам

6 хв читання

Мільярдний кешбек на українське. Уряд шість місяців готував програму, яка має збільшити попит на вітчизняні товари. Чи допоможе це виробникам /колаж Анастасія Савеленко

колаж Анастасія Савеленко

Уряд ухвалив програму «Національний кешбек», яка має збільшити попит на українські товари. Запуск програми відбудеться майже одночасно з голосуванням у Раді законопроєкту про підвищення податків. Чому уряд, попри це, вирішив запустити «кешбек» та що про нього думає український бізнес?

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

2 вересня в Україні стартує програма «Національний кешбек» – відповідне рішення 20 серпня на своєму засіданні ухвалив Кабмін. На початку року цю ініціативу підтримав президент Володимир Зеленський.

Концепція програми проста: купуючи українські товари покупець може отримати 10% компенсації та витратити заощаджені кошти на різноманітні товари та послуги чи задонатити на ЗСУ. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд