Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Світлана Рекрут пʼять років очолювала Фонд гарантування вкладів і тепер йде з посади. Що отримає у спадок новий директор установи, що працює з банками-банкрутами? Останнє інтерв’ю топменеджерки

12 хв читання

Світлана Рекрут, Фонд гарантування вкладів /надано пресслужбою

Директорка-розпорядниця Фонду гарантування вкладів фізосіб Світлана Рекрут Фото надано пресслужбою

Світлана Рекрут залишає Фонд гарантування вкладів фізосіб. У останньому інтерв’ю на посаді директорки-розпорядниці фонду вона розповіла Forbes про причини такого рішення та справи, які залишаться її наступнику

Інвестуйте в знання, інвестуйте в Україну. До 26 серпня включно отримайте доступ до річної підписки Forbes Digital зі знижкою 33%.

Промокод: INDEPENDENT

Оформлюйте підписку за посиланням.

Останні 10 років Світлана Рекрут, 41, працює у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО), пʼять із них – на посаді його очільниці. 17 липня – її останній день на цій роботі, повідомила посадовиця перед інтервʼю Forbes. П’ятирічний термін її повноважень завершується. Продовжувати співпрацю з фондом ще на п’ять років вона не хоче.

Рекрут точно буде що згадати про роботу в ФГВФО. Вона працювала в установі у пікові роки банкопаду 2014–2015 років, коли фонд очолював партнер колишнього президента Петра Порошенка Костянтин Ворушилін. З того часу через систему ФГВФО пройшли понад 100 збанкрутілих банків. Рекрут, яка весь час займала у Фонді гарантування керівні посади, завжди доводилося робити не надто приємну роботу.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд