Категорія
Гроші
Дата

Велике (не) повернення. Від чверті до половини клієнтів monobank з великих міст, які виїхали у перші дні війни, досі залишаються за кордоном. Де знайшли прихисток мешканці Києва, Харкова, Одеси, Львова і Дніпра

monobank Гороховський /Карасьова Олександра за допомогою Midjourney

monobank надав дані про переміщення своїх клієнтів з Києва, Одеси, Дніпра, Харкова та Миколаєва починаючи з перших днів війни і до 1 листопада 2023 року. Фото Карасьова Олександра за допомогою Midjourney

monobank надав дані про переміщення своїх клієнтів з Києва, Одеси, Дніпра, Харкова та Миколаєва з перших днів війни і до 1 листопада 2023 року. Що дані говорять про повернення українців додому?

На шостий день повномасштабного вторгнення Росії до України у Києві залишалося трохи більше, ніж половина із 899 280 активних клієнтів monobank. Саме стільки було у столиці ще 23 лютого. mono – другий в Україні після ПриватБанку за кількістю клієнтів.

Міграція власників карток непогано відображає загальні тенденції, принаймні серед мешканців великих міст. Статистика серед користувачів необанку свідчить: від чверті до половини мешканців, які виїхали у перші дні війни, не поспішають повертатися. Навіть відносно безпечний Київ досі недораховується четвертої частини клієнтів mono.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні