Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Банки хочуть знати реальні доходи клієнтів. Банківський ринок готується до запровадження обмежень на перекази з картки на картку. Що ще може змінитися з 1 жовтня

4 хв читання

Банки хочуть знати реальні доходи клієнтів. Банківський ринок готується до запровадження обмежень на перекази з картки на картку. Що ще може змінитися з 1 жовтня /Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною

Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною

До запровадження обмежень на платежі з карти на карту, про які НБУ оголосив наприкінці серпня, залишилося два тижні. Як банки планують слідувати лімітам від регулятора? Та чи виконуватимуть рекомендацію топкерівництва Нацбанку орієнтуватися на заявлені доходи клієнтів під час схвалення P2P-операцій? Forbes запитав про це у найбільших банків за кількістю платіжних карток.

Форум «Енергія бізнесу» у Києві вже 9 жовтня

Бізнес будує нову енергореальність, забезпечуючи незалежність в умовах блекаутів. 9 жовтня на форумі «Енергія бізнесу» обговоримо технології та інвестиції, що змінюють правила гри на енергоринку. Дізнайтеся, як адаптувати бізнес до майбутніх енергетичних викликів, за посиланням. 

«Банки й раніше вивчали операції клієнтів та джерела походження їхніх коштів, а після впровадження нових обмежень і рекомендацій від НБУ мають робити це ще ретельніше», – каже Forbes голова ради Незалежної асоціації банків України та CEO ОТП Банку Володимир Мудрий.

Як і решта банківського ринку, його установа готується до появи обмежень на P2P-перекази у 150 000 грн на місяць з однієї платіжної картки, запроваджених з 1 жовтня Нацбанком.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд