Категорія
Новини
Дата

Airbus найме 13 000 співробітників по всьому світу. Компанія планує наростити виробництво літаків

Європейська корпорація Airbus цьогоріч найме понад 13 000 співробітників по всьому світу. Близько 7000 з них займуть новостворені посади, йдеться у повідомленні Airbus.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Аерокосмічна корпорація прагне наростити виробництво комерційних літаків, відповідаючи на виклики в оборонній, космічній та гелікоптерній галузях. 
  • В Airbus зазначили, що нові співробітники гратимуть важливу роль у підтримці промислового зростання та амбітної дорожньої карти компанії з декарбонізації.
  • Понад 9000 з цих посад створюватимуться в Європі, а решта – по всій глобальній мережі. Третина від загального набору буде призначена для нещодавніх випускників.
  • У корпорації нагадали, що минулого року також прийняли на роботу понад 13 000 співробітників. Це стало «випробуванням стійкості та привабливості як глобального роботодавця», сказав директор із персоналу та робочих місць Airbus Тьєррі Баріль. За його словами, після успішного набору минулого року цьогоріч компанія знову найме понад 13 000 співробітників.

Контекст

Airbus SE у третьому кварталі 2022 року збільшила чистий прибуток на 65% – до €667 млн порівняно з €404 млн за аналогічний період попереднього року. Дохід становив €13,3 млрд, що на 27% перевищує показник за липень-вересень роком раніше.

За три квартали минулого року Airbus поставила клієнтам 437 лайнерів. Компанія підтвердила прогноз, згідно з яким вона розраховує поставити близько 700 літаків за підсумками 2022 року. Скоригована EBIT за підсумками 2022 року планується близько €5,5 млрд.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні