Категорія
Новини
Дата

Amazon на рік скасувала комісію для українських підприємців

Компанія Amazon скасувала реферальну комісію для українських підприємців терміном на один рік, повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. 

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

- Amazon повністю скасував комісію для українських підприємців, які продають до ЄС та Великої Британії, уточнив міністр.

- За його словами, українські підприємці зможуть активніше масштабуватися на європейський та світовий ринок, знаходити там нових клієнтів. «Це стане потужним поштовхом до популяризації України та нашого бізнесу за кордоном. Нові умови для українських підприємців – це перемога на економічному фронті», – наголосив Федоров.

Контекст

Amazon разом з Amazon Web Services надали Україні потужності для зберігання бекап-реєстрів і забезпечили підтримку на понад $35 млн. Компанія заслужено отримала Премію Миру від президента Володимира Зеленського, зазначив Федоров.

У березні Amazon обмежив користувачам з РФ та Білорусі доступ до своїх сервісів. Тепер вони не можуть отримати роздрібні товари з Amazon і стати новими продавцями на цій платформі. Водночас хмарні сервіси AWS не реєструватимуть нових клієнтів у цих країнах.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні