Категорія
Новини
Дата

Американська Epic Games пожертвує Україні прибуток з нового сезону гри Fortnite

Американська компанія Epic Games, яка займається розробкою відеоігор, пожертвує Україні прибуток з нового сезону популярної гри Fortnite. Про це йдеться у повідомленні компанії у неділю.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Epic Games направить дохід від нового сезону Fortnite постраждалим від війни в Україні, йдеться у повідомленнні.
  • Новий сезон гри Fortnite відбудеться з 20 березня по 3 квітня. Весь дохід Epic від Fortnite у цей часовий проміжок буде перераховано до фондів гуманітарної допомоги.
  • Xbox збирається брати участь в акції і передати Україні всю виручку за Fortnite за цей період – компанія Microsoft направить у вигляді допомоги всю чисту виручку з продажу контенту Fortnite в Microsoft Store у всіх країнах, де продається Fortnite.

Контекст

Epic Games – американська компанія, що займається розробкою відеоігор. Штаб-квартира розташована в місті Кері, штат Північна Кароліна. Компанія відома за ігровими серіями Gears of War, Fortnite і Unreal Tournament, а також як творці ігрового рушія Unreal Engine.

Fortnite – популярна гра серед молоді, у яку грають 400 млн людей по всьому світу.

Xbox — гральна консоль, яку випускає Microsoft. Компанія вийшла на ринок гральних консолей з Xbox у 2001 році. Консоль конкурувала з Sony PlayStation та Nintendo GameCube.

Через війну Росії проти України міжнародні компанії розривають співпрацю з російським бізнесом. Їхня кількість збільшується щодня. 4 березня один із найбільших постачальників корпоративного ПО Microsoft заявив, що призупиняє продажі в РФ.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні