Категорія
Новини
Дата

Apple планує презентувати новий iPhone 14 уже 7 вересня – Bloomberg

1 хв читання

Apple Inc. планує провести презентацію 7 вересня, на якій покаже новий iPhone 14. Продукт забезпечує більш як половину продажів компанії, пише Bloomberg із посиланням на джерела.

Ключові факти

  • Стандартний iPhone 14 буде схожий на iPhone 13, компанія прибере 5,4-дюймову «міні» версію і додасть модель із 6,7-дюймовим екраном. Це буде перший випуск iPhone із дисплеєм такого розміру не у Pro-версії.
  • Разом із новим iPhone продемонструють кілька нових компʼютерів Mac, недорогих і дорогих iPad і три моделі Apple Watch.
  • Технологічний гігант завжди анонсує інші продукти поряд із iPhone, зокрема новіші годинники Apple Watch. 
  • Компанія зазвичай випускає новий iPhone у магазинах приблизно через півтора тижня після його презентації.
  • Співробітникам роздрібних магазинів сказали підготуватися до масштабного випуску нового продукту 16 вересня.
  • В Apple відмовилися від коментарів. З огляду на те, що до презентації ще близько трьох тижнів, плани компанії можуть змінитися, але Apple зазвичай представляє останній iPhone у першій половині вересня.

Контекст

Компанія провела свою останню презентацію в червні, щоб оприлюднити наступний набір оновлених програмних засобів: iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9 і macOS Ventura. 

Apple оновлює свій флагманський продукт у непростий для галузі час. Продажі смартфонів почали знижуватися, оскільки споживачі стикаються з інфляцією та нестійкою економікою. 

Apple, за інформацією агентства, почувається краще, ніж її конкуренти: iPhone добре продавався минулого кварталу, і компанія дала зрозуміти постачальникам, що не передбачає падіння попиту.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні