Категорія
Новини
Дата

Apple планує презентувати новий iPhone 14 уже 7 вересня – Bloomberg

Apple Inc. планує провести презентацію 7 вересня, на якій покаже новий iPhone 14. Продукт забезпечує більш як половину продажів компанії, пише Bloomberg із посиланням на джерела.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Стандартний iPhone 14 буде схожий на iPhone 13, компанія прибере 5,4-дюймову «міні» версію і додасть модель із 6,7-дюймовим екраном. Це буде перший випуск iPhone із дисплеєм такого розміру не у Pro-версії.
  • Разом із новим iPhone продемонструють кілька нових компʼютерів Mac, недорогих і дорогих iPad і три моделі Apple Watch.
  • Технологічний гігант завжди анонсує інші продукти поряд із iPhone, зокрема новіші годинники Apple Watch. 
  • Компанія зазвичай випускає новий iPhone у магазинах приблизно через півтора тижня після його презентації.
  • Співробітникам роздрібних магазинів сказали підготуватися до масштабного випуску нового продукту 16 вересня.
  • В Apple відмовилися від коментарів. З огляду на те, що до презентації ще близько трьох тижнів, плани компанії можуть змінитися, але Apple зазвичай представляє останній iPhone у першій половині вересня.

Контекст

Компанія провела свою останню презентацію в червні, щоб оприлюднити наступний набір оновлених програмних засобів: iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9 і macOS Ventura. 

Apple оновлює свій флагманський продукт у непростий для галузі час. Продажі смартфонів почали знижуватися, оскільки споживачі стикаються з інфляцією та нестійкою економікою. 

Apple, за інформацією агентства, почувається краще, ніж її конкуренти: iPhone добре продавався минулого кварталу, і компанія дала зрозуміти постачальникам, що не передбачає падіння попиту.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні