Категорія
Новини
Дата

«АрселорМіттал Кривий Ріг» готується до відновлення виробництва після вимушеної зупинки

Гірничо-металургійний комбінат «Арселор Міттал Кривий Ріг» готується до поновлення виробництва після вимушеної зупинки у березні. Про це повідомила пресслужба заводу, пише «Економічна правда».

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Компанія планує у квітні запустити доменну піч №6 за умови, що воєнні дії не будуть загострюватись і загрожувати постачанню сировини та енергоносіїв, повідомляє пресслужба.
  • Для стабільної роботи печі компанія створить незалежний «енергоострів» в інфраструктурі та системі комунікацій, щоб у випадку раптового припинення постачання електроенергії, газу чи води не допустити зупинки та незворотного руйнування обладнання.
  • Через блокування портів Одеси та Миколаєва компанія хоче переорієнтуватися на вантажоперевезення залізницею та налагодити постачання вугілля та іншої сировини.

Контекст

ArcelorMittal з 3 березня призупинив виробництво сталі у Кривому Розі Дніпропетровської області, щоб забезпечити безпеку людей та активів. Також законсервували виробництво меткомбінати «Запоріжсталь» та коксохімічний завод «Запоріжкокс» групи «Метінвест».

Технічна підтримка «АрселорМіттал Кривий Ріг» в законсервованому стані коштуватиме десятки мільйонів доларів на місяць, сказав на початку березня в інтервʼю Forbes гендиректор Мауро Лонгобардо. Корпорація заявила, що сподівається на відновлення виробництва у короткостроковій перспективі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні