Категорія
Новини
Дата

ArcelorMittal призупиняє виробництво сталі у Кривому Розі. Раніше законсервував виробництво Запоріжсталь

Компанія ArcelorMittal призупиняє виробництво сталі у Кривому Розі, щоб забезпечити безпеку людей та активів, сказано у повідомленні компанії.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Компанія раніше знизила виробництво, АрселорМітал Кривий Ріг працювало на технічному мінімумі (приблизно третина від нормального рівня виробництва).
  • 3 березня розпочався процес зупинення всіх доменних печей. Процес займе від семи до десяти днів.
  • Компанія «глибоко стурбована ситуацією в Україні та загрозою для співробітників та всього населення України».

Контекст

Меткомбінат «Запоріжсталь» та коксохімічний завод «Запоріжкокс» (обидва Запоріжжя) тимчасово законсервують виробництво, повідомила раніше група Метінвест.

Глобальний ВВП до 2023 року скоротиться на 1%, що еквівалентно $1 трлн, через розвʼязану Росією війну в Україні. Рівень світової інфляції внаслідок конфлікту збільшиться на 2 процентних пункти у 2023 році, свідчить дослідження британського Національного інституту економічних та соціальних досліджень.

Президент країни-агресора Володимир Путін розпочав війну проти України. Сьомий день російські війська атакують військову інфраструктуру, аеропорти, лікарні та школи по всій Україні. Збройні Сили тримають оборону, а міжнародні компанії одна за одною блокують бізнес у Росії. Хроніка подій.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні