Кирило Хомʼяков /з особистого архіву
Категорія
Новини
Дата

Binance призначила головою регіонів CEE і Центральної Азії українця Кирила Хомʼякова

Кирило Хомʼяков Фото з особистого архіву

Криптобіржа Binance оголосила про призначення генерального менеджера в Центральній і Східній Європі (CEE) Кирила Хом’якова головою регіонів CEE та Центральної Азії. Про це йдеться у пресрелізі біржі.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Кирило Хом’яков керуватиме командами на цих ринках, приділяючи особливу увагу зростанню компанії, освітнім ініціативам, розвитку фіатних каналів і оптимізації взаємодії з користувачами, йдеться у повідомленні.
  • Серед обовʼязків Хомʼякова на цій посаді також – зміцнення позицій Binance та діалог з урядовими й державними структурами на ринках CEE та Центральної Азії.

Контекст

Киянин Кирило Хом’яков приєднався до Binance у січні 2022 року, спочатку відповідаючи за ринок України. Починаючи з січня 2022-го його відповідальність розширилася, щоб охопити весь регіон CEE. Тепер менеджер керуватиме розвитком у 14 країнах регіонів CEE та Центральної Азії.

До приходу в Binance Хом’яков обіймав керівні посади в різних банківських, фінтех і державних організаціях, маючи за плечима понад 15 років досвіду роботи в цих галузях. Зокрема, до Binance він обіймав посаду генерального директора Державного агентства інфраструктурних проєктів України та генерального директора компанії з розробки блокчейн-програмного забезпечення.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні