Категорія
Новини
Дата

Cisco призупинила роботу в Росії й Білорусі. Це найбільший у світі виробник мережевого обладнання

1 хв читання

Американський виробник мережевого обладнання Cisco Systems Inc. призупинив діяльність у Росії та Білорусі, пише MarketWatch з посиланням на лист гендиректора Чака Роббінса співробітникам.

Головні факти:

  • «Cisco Systems Inc є останньою великою компанією США, яка призупинила бізнес-операції в Росії через вторгнення в Україну», – пише MarketWatch.
  • Роббінс повідомив співробітникам, що компанія зосередиться на підтримці українських співробітників, клієнтів і партнерів, надаючи гуманітарну допомогу та захист українських організацій від кібератак.
  • «Ми підтримуємо Україну й засуджуємо цю невиправдану війну», – йдеться в листі Роббінсона.

Контекст:

Cisco Systems – американська транснаціональна корпорація, яка є найбільшим у світі виробником мережевого обладнання. Воно призначене для обслуговування мереж віддаленого доступу, сервісів безпеки, мереж зберігання даних, маршрутизації та комутації, а також для потреб комерційного ринку IP-комунікацій і корпоративного ринку.

Через вторгнення Росії в Україну міжнародні компанії розривають співпрацю з російським бізнесом. Nike, Apple, Boeing – хто ще припинив бізнес із РФ читайте в нашому тексті «Які світові компанії більше не ведуть бізнес із Росією».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні