Категорія
Новини
Дата

Group DF Фірташа і Hyundai Engineering оголосили про партнерство. Які проєкти зацікавили корейців

Group DF International Дмитра Фірташа підписала меморандум про взаєморозуміння з Hyundai Engineering Co. Корейська компанія готова розглядати участь у повоєнному відновленні хімічної промисловості України, йдеться у пресрелізі Group DF.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Підписаний документ передбачає співпрацю сторін у створенні спільних інвестиційних проєктів у галузі виробництва добрив як на території України, так і в інших юрисдикціях, зазначається у пресрелізі.
  • Зокрема, йдеться про плани спільного будівництва нових та реконструкції існуючих хімічних заводів, що належать Group DF.
  • «Компанія готова розглядати варіанти участі у повоєнному відновленні хімічної промисловості України. Ми щиро віримо у перспективи відновлення інфраструктури, відновлення та будівництва заводів з газопереробки», – зазначив Lim Seung Jae, старший віцепрезидент Hyundai Engineering Co.
  • Роберт Шертер-Джонс, CEO Group DF International, зазначив, що група також розглядає різнобічну співпрацю з Hyundai Engineering Co у проєктах з відновлення та розширення логістичної інфраструктури.

Контекст

Hyundai Engineering Co. займається інженерними рішеннями у галузі промислового будівництва, архітектури, інфраструктури, а також управління активами. Компанія здійснює свою діяльність у сфері екологічно чистої енергії. У галузі промислового будівництва компанія надає комплексні рішення у галузі інженерного проєктування, а також проєктування будівництва, закупівель та будівництва великих промислових обʼєктів. 

В галузі архітектури компанія займається бізнес-проєктами, повʼязаними з промисловими обʼєктами, звичайною архітектурою та житловим будівництвом.

В галузі інфраструктури компанія реалізує проєкти «розумних міст» та проєкти, повʼязані чистою енергетикою.

Hyundai Engineering Co. є всесвітньо відомою компанією-підрядником з інжинірингу, закупівлі та будівництва заводів, повʼязаних з переробкою нафти та газу, у тому числі заводів з виробництва добрив та хімічних речовин.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні