Категорія
Новини
Дата

Канада запровадила санкції проти доньок Путіна та голови центробанку РФ. До списку потрапили 14 осіб

Канада запровадила нові санкцій проти фізосіб із Росії, йдеться у повідомленні МЗС країни. До списку потрапили 14 осіб, серед яких, зокрема, голова центробанку РФ Ельвіра Набіулліна та доньки президента країни-агресора Катерина Тихонова та Марія Воронцова.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Під санкції потрапили голова Банку Росії Ельвіра Набіулліна, Катерина Тихонова та Марія Воронцова, мільярдер та співвласники «Альфа-Груп» Михайло Фрідман, Петро Авен, Герман Хан, музикант Сергій Ролдугін. 
  • У списку також бізнесмени Михайло Гуцерієв та Олександр Пономаренко, голова наглядової ради інвестиційної групи Finstar Financial Group Олег Бойко, президент Міжнародної групи компаній «АРЕТІ» Ігор Макаров, дружина глави МЗС Росії Марія Лаврова та його донька Катерина Винокурова.
  • «Дії РФ є серйозним порушенням міжнародного миру і безпеки, яке призвело до серйозної міжнародної кризи», – сказано у заяві МЗС.

Контекст

Канада вже запровадила санкції проти президента РФ Путіна, глави МЗС РФ Лаврова, міністра фінансів Силуанова, міністра оборони Шойгу та інших високопосадовців країни-агресора. Крім того під санкції потрапили 160 членів Ради Федерації. Обмеження торкнулися також 32 структур, повʼязаних з оборонним комплексом РФ. На початку березня Канада запровадила санкції проти «Роснафти» та «Газпрому».

На початку квітня під санкції потрапили дев’ять осіб, зокрема мільярдери Володимир Потанін, Віктор Вексельберг, Леонід Міхельсон, Дмитро Пумпянський та Вадим Мошкович.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні