Київ зазнав однієї з найпотужніших ракетних атак РФ, ППО знищила 37 ракет /Shutterstock
Категорія
Новини
Дата

Київ зазнав однієї з найпотужніших ракетних атак РФ, ППО знищила 37 ракет

Shutterstock

В повітряному просторі Києва було зафіксовано близько 40 ракет, із них силами протиповітряної оборони було знищено 37, повідомляє Київська міська військова адміністрація. Таким чином столиця витримала одну з наймасованіших атак РФ з початку вторгнення.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Інформація щодо руйнувань та жертв уточнююється. 
  • За даними Київської МВА, наразі відомо про одного постраждалого в Дніпровському районі, на місці йому була надана медична допомога.
  • «Київ витримав одну з найбільших ракетних атак з початку повномаштабного вторгнення!» – зазначили в МВА.

Контекст

Росія 16 грудня здійснила девʼятий масований ракетний удар по Україні. Було чутно вибухи у Києві, Харківській, Дніпропетровській та інших областях. Частину областей знеструмлено. У Кривому Розі після влучання ракети в житловий будинок загинули люди.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про вибухи у Деснянському та Голосіївському районах столиці. У зв‘язку з пошкодженнями енергоінфраструктури в усіх районах столиці є перебої з водопостачанням.

Після попередніх хвиль російських атак співробітники української розвідки помітили уламки дозвукової крилатої ракети Х-55, розробленої в 1970-х для перевезення ядерної боєголовки, повідомив представник Головного управління розвідки Вадим Скібіцький, пише The New York Times. Нині окупанти мають запас на здійснення трьох–пʼяти хвиль ракетних ударів по Україні.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні