Категорія
Новини
Дата

Ліонель Мессі переходить в «Інтер Маямі» Девіда Бекхема. На яку зарплату претендує аргентинець у клубі MLS

Форвард збірної Аргентини Ліонель Мессі перейде в клуб MLS «Інтер Маямі», яким володіє Девід Бекхем. Про це зірковий нападник, який останні два сезони виступав за французький ПСЖ, сказав в ефірі Mundo Deportivo

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Угода з американським клубом завершена практично на 100%, сказав Мессі. 
  • «Я дуже хотів повернутися в «Барселону», був дуже задоволений цією можливістю. Але після того, що я пережив, і того виходу з «Барси», я не хотів знову опинитися в тій самій ситуації», – пояснив аргентинець.
  • «Інтер Маямі» в Twitter вже анонсував прихід Ліонеля Мессі.
  • Мессі перейде в «Інтер Маямі» на правах вільного агента. Раніше Diario Sport писав, що американський клуб запропонував 35-річному футболісту контракт на чотири сезони.
  • За даними BBC, в «Інтер Маямі» Мессі отримуватиме річний оклад у розмірі €60 млн. Також аргентинець претендує на відсоток від прибутку від нових підписників Apple+, які починають дивитися матчі та контент MLS, і прибуток від продажу деяких продуктів Аdidas.

Контекст

Семиразовий володар «Золотого мʼяча» у складі «Барселони» Ліонель Мессі дебютував на професійному рівні і всього взяв участь у 778 іграх, в яких забив 672 голи і віддав 303 гольові передачі. 

Останні два роки Мессі виступав за «Парі Сен-Жермен», з яким став чемпіоном Франції. Він провів 75 матчів за парижан, забив 32 голи і віддав 35 гольових передач. У складі збірної Аргентини в 2022 році Мессі став чемпіоном світу.

Минулого тижня стало відомо, що зірковий аргентинець покине французький клуб. Повідомлялося, що Мессі може повернутися в «Барселону» або перейти в один із клубів Саудівської Аравії.

«Інтер Маямі» – американський професійний футбольний клуб, що базується в місті Маямі штату Флорида. Виступає у MLS, вищій футбольній лізі США та Канади, з 2020 року. Клуб належить групі інвесторів «Маямі Бекхем Юнайтед», яку очолює Девід Бекхем.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні