Категорія
Новини
Дата

«METRO Україна» закрила торговельний центр у Запоріжжі 

Робота торговельного центру METRO в Запоріжжі тимчасово зупинена, повідомила пресслужба компанії «METRO Україна».

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • ТЦ METRO у Запоріжжі тимчасово закривається через загострення ситуації. «Ваша безпека – основний пріоритет для команди «METRO Україна», – йдеться у повідомленні.
  • Торговий центр на Оріхівському шосе, 7-А – єдиний обʼєкт мережі в місті.

Контекст

Останні тижні Запоріжжя постійно зазнає масованих обстрілів. Зокрема, вночі 25 вересня окупанти завдали ракетного удару по місту, повідомив голова Запорізької військової адміністрації Олександр Старух. За попередньою інформацією було близько 10 прильотів. Руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури. В одному з районів знеструмлена електропідстанція.

«Метро Кеш енд Керрі Україна», яка входить до складу Metro Group, обʼєднує 23 класичних центри оптової торгівлі METRO Cash&Carry у найбільших містах України – Києві, Вінниці, Житомирі, Полтаві, Львові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Кривому Розі, Маріуполі, Запоріжжі, Дніпрі, Харкові, Одесі та Миколаєві, а також три магазини оптової торгівлі «Бери Вези» у Тернополі, Луцьку, Чернігові. За даними компанії, обсяг її продажу за підсумками 2019/2020 фінансового року становив €754 млн.

За пʼять місяців 2022 року компанії торгівлі сплатили близько 15 млрд грн податків та забезпечили роботою майже 250 000 працівників. Це на 23% менше податків, ніж за аналогічний період у 2021 році, та на 9% менше працевлаштованих, ніж наприкінці минулого року, свідчать дані RAU. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні