Категорія
Новини
Дата

Міноборони РФ офіційно визнало участь строковиків у війні з Україною

Міністерство оборони країни-агресора офіційно визнало, що на території України воюють військовослужбовці строкової служби. Раніше влада РФ обіцяла не задіювати у війні в Україні російських солдатів строкової служби. Заяву Міноборони РФ цитує «РИА новости».

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Міноборони РФ вперше офіційно визнало участь солдатів строкової служби у війні з Україною, пише видання.
  • Міністерство заявило про «кілька фактів присутності військовослужбовців строкової служби» в Україні та стверджує, що «практично всі такі військовослужбовці вже виведені на територію Росії».
  • Міноборони РФ визнало, що «низка військовослужбовців, у тому числі строкової служби», були захоплені у полон, а також заявило, що вживає вичерпних заходів щодо звільнення захоплених військовослужбовців.

Контекст

7 березня президент країни-агресора Володимир Путін звертався до російських жінок і пообіцяв їм, що не задіюватиме у військових діях на території України російських солдатів строкової служби та резервістів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні