Категорія
Новини
Дата

На Донеччині відключили усі газові котельні через пошкодження газогону. Росіяни завдали ударів по Харкову й області

У Донецькій області вимушено відключили всі газові котельні через пошкодження магістрального газогону на Харківщині. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко. Зранку 28 грудня росіяни ракетами обстрілюють Харків, повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. У більшості областей оголошена повітряна тривога.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Наразі всі котельні, які працюють на газу, призупинили свою роботу. Сформовані ремонтні бригади для термінового виявлення й обстеження аварійної ділянки та проведення відновлювальних робіт, повідомив голова ОВА.
  • За його словами, як швидко вдасться ремонтникам відновити роботу газогону, залежатиме від характеру пошкодження та його масштабу.
  • Зранку 28 грудня росіяни ракетами обстрілюють Харківську область, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. За словами заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка, у Харкові є влучання ракетою, працює ДСНС. Даних про постраждалих немає. У більшості областей оголошено повітряну тривогу.

Контекст

Минулої доби ворог з артилерії, танків, мінометів та іншого озброєння обстрілював прикордонні райони Харківщини та населені пункти, що розташовані неподалік від лінії зіткнення, повідомив Синєгубов. Найбільше потерпає Куп’янський напрямок. У м. Купʼянськ та смт Купʼянськ-Вузловий обстрілами пошкоджені приватні будинки. Також під ворожим вогнем були населені пункти Харківського та Чугуївського районів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні