Неділя після Дня подяки стала найбільш завантаженим днем в історії авіаперельотів, аеропорти США перевірили майже 3 млн людей /Getty Images
Категорія
Новини
Дата

Неділя після Дня подяки стала найбільш завантаженим днем в історії авіаперельотів, аеропорти США перевірили майже 3 млн людей

Getty Images

У неділю, 26 листопада, після Дня подяки в аеропортах США Управління транспортної безпеки (TSA) перевірило майже 3 млн людей, це рекорд в історії авіаперельотів, повідомляє відомство. Менше 0,5% із 51 332 регулярних рейсів було скасовано.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • У неділю TSA перевірила 2 907 378 осіб в аеропортах по всій країні, що стало рекордом управління як найбільш завантажений день за історію авіаперельотів.
  • Згідно зі статистикою, того дня на рейс припадало 56 осіб. За хвилину в аеропортах по всій країні перевіряли 2003 особи (120 199 за годину).
  • Кожну хвилину відбувалося 35 зльотів, при цьому жодних форс-мажорів чи інцидентів не було зафіксовано.
  • 26 листопада вже вдруге цього року було побито рекорд подорожей. TSA зафіксувало свій попередній найбільш завантажений день в історії в пʼятницю, 30 червня, перевіривши 2,883 млн пасажирів напередодні Дня незалежності США, 4 липня.

Контекст

Рекорд подорожей у ці вихідні різко контрастує з Різдвом 2022 року, коли тисячі рейсів було скасовано через зимові шторми та збій у системі Southwest Airlines. Негода, що тривала майже тиждень перед різдвяними святами, призвела до скасування тисяч рейсів, пише Forbes USA.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні