Категорія
Новини
Дата

«Нова Пошта» запустила доставку особистих речей до Європи зі знижками до 80%

«Нова Пошта» запустила послугу для українців – «Речі з дому за кордон». Відтепер можна відправити валізу або коробку з особистими речами в одну з 24 європейських країн зі знижками від 50% до 80%, йдеться у повідомленні компанії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Рівень знижки при відправці посилок до 30 кг залежить від їхньої ваги. При відправці речей вагою від 30 до 70 кг вартість залежить від зони доставки, до якої входить країна, – першої чи другої. Наприклад, відтепер вартість посилки з особистими речами з України до Польщі вагою до 2 кг складає 800 грн, до 10 кг – 1200 грн, а якщо відправити 30 кг – 2000 грн. 
  • У тариф не входять можливі мита та податки, що можуть нараховуватися в країні отримання. Речі за новою послугою можна відправити до Польщі, Франції, Німеччини, Італії, Болгарії, Угорщини, Литви, Естонії, Хорватії тощо. Увесь перелік 24 країн та їх зонування – тут
  • Через нову послугу можна відправити тільки вживані речі, тобто без етикеток та заводських упаковок. Наприклад, одяг, взуття, іграшки, косметику тощо, пояснив Юрій Беневитський, СЕО «Нової Пошти Глобал».
  • При цьому до перевезення не допускаються документи з посвідченням особи, їжа, ліки, алкоголь, електроніка (фотоапарати, ноутбуки, телефони тощо), гроші, іменні банківські карти та горючі матеріали.
  • Доставка за кордон здійснюється тільки на адресу одержувача. Максимальна вага відправлення – 70 кг, габарити не повинні перевищувати 120х80х69 см. Термін доставки орієнтовно від шести днів.
  • Щоб скористатися послугою, потрібно принести відправлення в розгорнутому вигляді, щоб зробити його загальний опис відповідно до митного законодавства та встановити оголошену вартість. При надсиланні більше однієї позиції з клієнтом обовʼязково звʼяжеться по телефону співробітник «Нової Пошти Глобал» для заповнення інвойсу для митниці.

Контекст

З початком російського вторгнення обсяги перевезень через «Нову Пошту» знизились у 20 разів. До війни компанія доставляла щодня 1 млн відправлень, із них 70% – онлайн-замовлення з магазинів. За перший тиждень війни клієнти відправляли в середньому 50 000 посилок на день.

На четвертому тижні війни з’явилася позитивна динаміка – почала зростати кількість онлайн-замовлень в Україні.

На сьогодні працює 4300 відділень «Нової Пошти», 7600 поштоматів та доступна курʼєрська доставка у 6200 населених пунктів України.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні