Категорія
Новини
Дата

Окупанти завдали ударів по Запоріжжю та Вінниччині: фото, відео

Російські окупанти знову завдали ракетного удару по Запоріжжю. За даними ДСНС, загалом по місту було випущено 12 ракет С-300, є загиблі. Також ворог атакував Вінницьку область.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Цілями ворога в Запоріжжі стали об’єкти інфраструктури, повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух. 
  • Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв уточнив, що через ранковий обстріл є постраждалі. За його словами, ушкоджень також зазнали заклад освіти, медичний заклад та житлові будинки. 
  • За даними ДСНС, загалом по Запоріжжю було випущено 12 ракет С-300. На місці одного з «прильотів», куди влучили дві російські ракети, загинула одна людина. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 100 кв.м, йдеться в повідомленні.

 

  • «У Вінницькій області є влучання. Усі служби працюють», – повідомив голова ОВА Сергій Борзов.

Контекст 

У ніч на 9 жовтня РФ здійснила атаку по Запоріжжю, випустивши 16 ракет. Загалом унаслідок ударів Росії по житлових кварталах Запоріжжя 9 та 10 жовтня загинули 16 людей та майже сто дістали поранення.

Зранку 10 жовтня Росія завдала масованого ракетного удару по багатьох населених пунктах України, зокрема, Києву, Дніпру, Запоріжжю, Харкову, Львову. Також під час атаки використовувалися ударні дрони-камікадзе типу Shahed. Постраждали цивільні будівлі та об’єкти енергетичної інфраструктури. Докладніше про це – у хроніці війни за 10 жовтня.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні