Категорія
Новини
Дата

Палива на нафтобазах вистачить на 30 днів – мережа «БРСМ»

На нафтобазах «БРСМ» залишаються запаси палива на 30 днів. Компанії вдається доставляти бензин та дизпаливо на АЗС

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Палива на нафтобазах «БРСМ» вистачить на 30 днів, – повідомив директор з маркетингу «БРСМ-Нафта» Олександр Мельничук. За його словам, компанії вдається більш-менш доставляти бензин та дизпаливо з нафтобаз, які знаходяться у Київській області, на заправки.

«Проте можуть виникнути складнощі з доставкою газу з газового сховища «БРСМ» у Вовчанську, що у Харківській області, фактично, на кордоні з РФ, – поянює Олександр Мельничук. – Ми вже не можемо звідти везти газ, який планували регулярно розвозити по всій Україні. Тому щойно закінчиться газ на заправках, можуть виникнути перебої з ним».

Загалом мережа «БРСМ» працює у стандартному режимі. Проте в компанії зазначають, що спостерігають «максимально високий попит на пальне». Черги на заправках досягають 3–3 км практично по всій країні.

«БРСМ» призупинила роботу АЗС у Бердянську, оскільки там існує реальна загроза життю персоналу. Їх відправили додому. У Харкові бойові дії не дійшли до заправок «БРСМ». «Якщо це станеться, ми будемо змушені призупинити їхню роботу та евакуювати звідти людей», – повідомив Олександр Мельничук.

Контекст

Станом на 10:30, Білорусь зупинила його поставки. «Укрнафта» і «Укртатнафта» працють у штатному режимі.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні