Категорія
Новини
Дата

PayPal призупинив роботу в Росії через війну

Платіжна компанія PayPal Holdings Inc призупиняє всі послуги в Росії через війну проти України. Про це повідомляє Reuters із посиланням на заяву компанії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Основні факти:

  • Відповідний лист отримав також міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. «Клієнти PayPal пожертвували кілька мільйонів доларів міжнародним благодійним організаціям, які надають гуманітарну допомогу в Україні та підтримують переселенців», – написав міністр у Телеграмі.
  • «За нинішніх обставин ми призупиняємо послуги PayPal в Росії», – заявив президент і виконавчий директор Ден Шульман.
  • Він додав, що компанія «підтримує міжнародну спільноту в засудженні військової агресії Росії проти України.
  • PayPal дозволятиме зняття коштів «протягом певного періоду, забезпечуючи розподіл залишків на рахунку відповідно до чинних законів і правил».

Контекст:

Компанія ще в середу заборонила нові реєстрації з Росії, а сьогодні припинила всі послуги, окрім виведення грошей. Через війну Росії проти України міжнародні компанії розривають співпрацю з російським бізнесом. Nike, Apple, Boeing – хто ще припинив бізнес із РФ, читайте в нашому тексті «Які світові компанії більше не ведуть бізнес із Росією».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні