Категорія
Новини
Дата

Поперешнюк розповів про проблеми «Нової пошти» за кордоном

Основні проблеми компанії «Нова пошта» за кордоном – оренда приміщень для відділень та ліцензії. Про це сказав співзасновник групи Nova Володимир Поперешнюк в ефірі Business Breakfast з Володимиром Федоріним.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • За словами Володимира Поперешнюка, під час експансії компанія не відчуває ніякого тиску в Європі. Проте, він зазначив, що умови для бізнесу і проблеми в європейських країнах дуже схожі на українські.
  • В компанії поки не було жодних перевірок та конфліктів з часу виходу на нові ринки. Всі проблеми, які є сьогодні в європейських філіалах – це бізнесові та менеджерські проблеми, розповів він 
  • «Є проблема з ліцензіями. У Франції чекаємо досі. Чекали в Німеччині. Є проблеми з орендою через правила регулювання. Але у порівнянні з Україною, європейські країни залишаються вільними для бізнесу. Вільними та привітливими», – розповів Поперешнюк.

Контекст

Nova Post вже вийшла на ринок 11 європейських країн: Польщі, Литви, Чехії, Румунії, Німеччини, Словаччини, Естонії, Латвії, Італії та Молдови. За рік роботи у Європі компанія вже доставила 1,3 млн посилок. У листопаді перше відділення «Нової пошти» запрацювало у Будапешті, це була 10-та країна Європи, де запрацювала НП.

Торік «Нова пошта» доправила 6,5 млн міжнародних посилок, що на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). При цьому кількість посилок із України зросла у пʼять разів порівняно з минулим роком. Найбільше посилок доставлено в Польщу та Німеччину, повідомила пресслужба компанії. Саме ці країни прийняли найбільше українців (за оцінкою НП – 4 млн).

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні