Категорія
Новини
Дата

«Щоб користувач не кидав покупку». ПриватБанк додав до сервісу розстрочки в інтернеті функцію часткової оплати власними коштами

1 хв читання

ПриватБанк оновив функціонал сервісів розстрочки при купівлі в інтернет-магазинах «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» додавши до них можливість сплатити частину вартості товару чи послуги за рахунок власних коштів покупця. Решту покриває банк на умовах кредиту. «Користувач не кидає покупку, коли розуміє, що в нього не вистачає коштів», – йдеться в коментарі пресслужби ПриватБанку про логіку нової функції, наданому Forbes.

Форум «Енергія бізнесу» у Києві вже 9 жовтня

Бізнес будує нову енергореальність, забезпечуючи незалежність в умовах блекаутів. 9 жовтня на форумі «Енергія бізнесу» обговоримо технології та інвестиції, що змінюють правила гри на енергоринку. Дізнайтеся, як адаптувати бізнес до майбутніх енергетичних викликів, за посиланням. 

Ключові факти

  • Запуск оновлення вже відбувся. Аби скористатися новим функціоналом, підприємцю необхідно активувати його в особистому кабінеті «Оплата частинами». Після цього клієнти магазину зможуть сплачувати частину вартості власними коштами з картки, а частину – оформити у вигляді розстрочки чи кредиту.
  • Скористатися оновленням можуть власники усіх типів карток ПриватБанку. Сервіс підходить для продажу техніки, одягу, меблів, товарів для дому, навчання, курсів та інших товарів в інтернет-магазинах, соціальних мережах, торговельних майданчиках та має більше 160 партнерів, йдеться у пресрелізі банку.
  • Цей сервіс дозволить підприємцям залучати нових клієнтів з лімітом «Оплати частинами» та «Миттєвої розстрочки», а також утримувати тих, у кого його не вистачає, йдеться в коментарі пресслужби. «Оновлення важливе для e-commerce, оскільки користувач не кидає покупку тоді, коли розуміє, що в нього не вистачає коштів, а завершує її, тим самим не проходить ще раз клієнтський шлях», – зазначається у ньому. 

Контекст

У серпні 2023 року ПриватБанк запустив послугу перевірки ділової репутації контрагентів у додатку «Приват24 для бізнесу». З цією функцією власники бізнесів можуть дізнатися про своїх партнерів, оцінити та звести фінансові ризики співпраці з контрагентами до мінімуму.

Сервіс надає актуальну інформацію про компанії та ФОП, зокрема реєстраційні дані; наявність кредитної історії в базі Українського бюро кредитних історій; дані про обтяження рухомого майна; заборони на участь у тендерах; податкові дані; дані про судові справи; дані про виконавчі провадження.

У квітні ПриватБанк запустив сервіс «конверт», фактично аналог «банок» від monobank, які під час війни стали важливим інструментом у волонтерських зборах коштів. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд