Категорія
Новини
Дата

Procter & Gamble зупиняє інвестиції і рекламу в Росії та скорочує продуктовий ряд

Американська компанія Procter & Gamble зупиняє інвестиції та рекламну діяльність у Росії. У продажі залишаться тільки товари базової гігієни. Про це компанія написала у своєму блозі.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Головні факти:

  • «Ми припинили всі нові капіталовкладення в Росії та зупиняємо всю медійну, рекламну діяльність. Ми значно скорочуємо наш продуктовий портфель, щоб зосередитись на основних товарах для здоровʼя та особистої гігієни, необхідних багатьом російським сімʼям, які залежать від них у своєму повсякденному житті», — написав головний виконавчий директор компанії Джон Меллер.
  • Компанія також пожертвувала кошти Червоному Христу й відправила продукти P&G: підгузки, товари жіночого догляду та інші предмети першої необхідності.

Контекст:

У Росії компанія працює понад 30 років. Там діє два заводи P&G – у Санкт-Петербурзі та Новомосковську Тульської області. Компанії, зокрема, належать бренди Pampers, Ariel, Tide, Lenor, Always, Tampax, Braun, Gillette, Head & Shoulders, Pantene, Fairy, Mr. Proper, Oral-B, Blend-a-Med, Old Spice, Safeguard.

Раніше через вторгнення Росії в Україну свою діяльність там припинили виробники одягу, технологічні компанії, ритейлери, автовиробники, платіжні системи тощо. Хто припинив бізнес із РФ, читайте в нашому тексті «Які світові компанії більше не ведуть бізнес із Росією».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні