Категорія
Новини
Дата

Російські кінотеатри заморожують ціни на квитки. Показуватимуть індійські, латиноамериканські та південнокорейські фільми

Російські мережі кінотеатрів заморожують ціни на вартість квитків та продукцію кінобарів, пише російське видання «Ведомости». Замість голівудських фільмів будуть показувати радянські, російські, індійські, латиноамериканські та південнокорейські фільми.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Про рішення заморозити ціни повідомили кіномережі «Формула Кіно / Сінема Парк», «Каро», «Кіномакс», «Сінема стар» і «Премʼєр-зал». Разом вони становлять 30% ринку за кількістю кінозалів.
  • Генеральний директор однієї із кіномереж повідомив «Ведомостям», що через санкції на 80% виросли витрати на лампи та деталі до кінопроекторів.
  • Мережі хочуть зберегти клієнтів після того, як голівудські компанії відмовилися показувати свої фільми в Росії.
  • Через переорієнтацію лідером за зборами в кінопрокаті минулого тижня був концерт південнокорейського гурту BTS.

Контекст

Раніше Paramount, Disney, Sony, Warner Bros. скасували всі премʼєри у Росії. Через це росіяни не побачать премʼєру нового «Бетмена» з Робертом Паттінсоном.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні