Категорія
Новини
Дата

Сервіс для знайомств Tinder перестав працювати в Росії

Сервіс для знайомств Tinder остаточно припинив роботу в Росії – програма показує повідомлення про помилку, пише РБК.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Під час спроби зайти в акаунти користувачі бачать повідомлення про помилку і прохання «повторити спробу пізніше». Застосунок Tinder також зник з AppStore та Play Market.
  • Водночас деякі користувачі повідомили у соцмережах, що сервіс продовжує працювати у РФ через VPN. Однак вебверсія у низки користувачів не працює навіть через VPN.

Контекст

На початку травня американська компанія Match Group, якій належить Tinder, повідомила про рішення залишити ринок РФ. Тоді компанія заявила, що з 30 червня перестануть автоматично продовжуватися платні підписки Tinder у Росії, за вже оплачені піврічні та річні підписки росіяни зможуть повернути гроші через спеціальну форму на офіційному сайті.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну у російських користувачів Tinder зникла можливість оплачувати послуги у додатку з рахунку банківською карткою або через системи ApplePay та GooglePay, проте рахунок можна було поповнити через мобільних операторів, а також через спеціальні подарункові картки, куплені не з російського облікового запису.

За даними Statista, у 2022 році Tinder встановили 3,5 млн росіян, але до минулого березня, за даними Mediascope, аудиторія становила 1,1 млн осіб серед користувачів старше 12 років, а сам додаток посів пʼяте місце серед найбільших сервісів для знайомств у Росії. 

Сервіс Tinder заробляв у Росії $14 млн на рік, пише «Фонтанка».

Минулої весни про припинення роботи в Росії оголосили послуги знайомств Bumble, Badoo і Fruitz.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні