Категорія
Новини
Дата

Стінг перевипустив пісню Russians 1985 року. Прибуток від релізу музикант передасть Україні

Всесвітньовідомий британський співак Стінг 25 березня перевипустив пісню Russians 1985 року зі свого дебютного сольного альбому. Весь прибуток від релізу музикант передасть Україні.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Трек у версії для гітари та віолончелі вже доступний на усіх цифрових платформах, повідомила пресслужба співака.
  • Стінг вирішив дістати з архівів пісню «Росіяни», яка була написана про Холодну війну, на тлі вторгнення Росії в Україну.
  • Чистий прибуток від релізу буде передано організації helpukraine.center – волонтерському логістичному центру, заснованому українськими бізнесменами для залучення гуманітарної та медичної допомоги з усього світу.

Цитата

«За багато років, що минули, відколи я написав цю пісню, я майже ніколи її не співав, тому що уявити не міг, що вона знову стане актуальною», – заявив співак.

Контекст

Стінг (справжнє імʼя – Ґордон Метью Томас Самнер) – англійський рок-музикант і актор, активіст та відомий громадський діяч. Лідер групи The Police у 1976-84 роках. З 1984 року виступає соло.

70-річний Стінг – сімнадцятикратний лауреат премії «Греммі», володар «Золотого глобуса», премії «Еммі» і чотирикратний номінант на «Оскар» в категорії «Найкраща пісня».

Пісня Russians, яку Стінг написав у 1985 році, спочатку з’явилася у його дебютному сольному альбомі The Dream of the Blue Turtles. Пісня, яка з’явилася майже через 40 років з початку Холодної війни між країнами Заходу та Радянським Союзом, мала привернути увагу до наслідків війни для дітей.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні