Категорія
Новини
Дата

Теплоелектростанції і шахти ДТЕК продовжують працювати. Склади забезпечені достатніми запасами вугілля

Всі теплоелектростанції ДТЕК, крім Луганської ТЕС, яку зупинено через бойові дії, продовжують працювати. Усі шахти компанії працюють у штатному режимі, запасів вугілля достатньо, повідомила пресслужба ДТЕК

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Факти

  • В роботі 15 енергоблоків ТЕС ДТЕК Енерго, 21 знаходиться в резерві. Працюючі блоки несуть сумарне навантаження 2727 МВт.
  • Гірники продовжують видобувати вугілля для підтримки української енергосистеми.
  • Склади станцій забезпечені достатніми запасами вугілля. На сьогодні це 510 000 т. Також забезпечується підвіз і підтримання складів вугіллям.
  • Енергетики та антикризові штаби працюють в режимі 24/7. Для забезпечення безпеки енергетиків максимальна кількість працівників продовжує роботу віддалено. На підприємствах знаходяться лише критично необхідні для їхнього функціонування співробітники.
  • Робота машинобудівних підприємств Corum Group призупинена, оскільки це не критично необхідно для забезпечення виробничого циклу. 

Про всі події, які відбуваються після широкомасштабного наступу Росії на Україну, можна прочитати тут.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні