Категорія
Новини
Дата

Tesla відкличе 817 143 автомобіля через збій у роботі сигналу паска безпеки

Американська Tesla відкликає 817 143 автомобіля через проблеми зі звуковим сигналом про непристебнутий пасок безпеки, пише Reuters. Національне управління безпеки руху на трасах (NHTSA) США повідомило про збої у роботі сигналу ременя безпеки.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Причина відкликання авто – звуковий сигнал, що сповіщає про непристебнутий пасок безпеки, в електромобілях Tesla не завжди спрацьовує.
  • Компанія відкличе Model S та Model X 2021-2022 років виробництва, Model 3s 2017-2022 років та Model Y 2020-2022 років.
  • Tesla надішле повідомлення власникам автомобілів до 1 квітня. У компанії пообіцяли випустити оновлення програмного забезпечення. Його можна буде завантажити із хмарного сховища.
  • Днями Tesla повідомила, що відкличе в США 53 822 авто, які оснащені програмним забезпеченням Full Self-Driving (Beta) для автономного водіння. Повідомлялося, що це програмне забезпечення може загрожувати безпеці.

Контекст

Глава Tesla Ілон Маск наприкінці січня заявив, що компанія не виводитиме на ринок нові моделі автомобілів цього року. За його словами, основний фокус Tesla цього року – це нарощування виробництва.

Річний чистий прибуток Tesla у 2021 році виріс у 7,7 раза, до $5,52 млрд порівняно з $721 млн роком раніше. 2020 року Tesla вперше вийшла на прибутковий рівень за підсумками року.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні