Категорія
Новини
Дата

Tesla знову перенесла виробництво електропікапу Cybertruck — Reuters

Компанія Tesla знову перенесла виробництво свого довгоочікуваного Cybertruck, пише Reuters із посиланням на джерело. Серійне виробництво електричного пікапа планується розпочати до кінця першого кварталу 2023 року.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Затримка пов'язана із змінами в характеристиках та функціях Cybertruck. Tesla прагне зробити привабливий продукт, оскільки конкуренція в цьому сегменті загострюється, зазначив співрозмовник агентства.
  • Перед повноцінним запуском виробництва в першому кварталі 2023 року Tesla випустить обмежену кількість пікапів.
  • Tesla планує виробляти Cybertruck на своєму заводі у Техасі, де анонсувала випуск Model Y на початку цього року.
  • Видання Edmunds першим помітило зміни на сторінці замовлення Cybertruck. Спочатку сайт повідомляв покупцям: «Ви зможете завершити свою конфігурацію з наближенням виробництва в 2022 році». Тепер там написано: «Ви зможете завершити налаштування з наближенням виробництва». Архіви показують, що повідомлення було скориговано наприкінці грудня.

Контекст

Початок серійного виробництва Cybertruck було заплановано на 2019 рік, але через пандемію Tesla перенесла термін на кінець 2021 року. В серпні минулого року виробництво було відкладено до 2022 року.

Конкуренція на ринку електричних пікапів зростає. Нещодавно Ford пообіцяв вдвічі збільшити виробництво F-150 Lightning, постачання якого заплановане на першу половину 2022 року. Стартап Rivian почав постачати клієнтам свої перші R1T.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні