Категорія
Новини
Дата

У Києві не буде графіків відключення світла попри пошкодження мереж – гендиректор Yasno

Для відновлення пошкоджених російськими обстрілами мереж у Києві та області потрібен деякий час, але графіків відключення не буде. Про це повідомив гендиректор компанії Yasno Сергій Коваленко. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, Diia.City United, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «По світлу все в цілому «нормально». Графіків ніяких не буде. Треба деякий час на відновлення після пошкодження», – написав він на своїй сторінці у Facebook.
  • За його словами, наразі світло повернули більшості мешканців столиці – Святошинському, Шевченківському, Оболонському та Подільському районам. Без світла залишається Куренівка, частина Святошинського та Оболонського районів, додав Коваленко.

Контекст

Унаслідок російської атаки вранці 2 січня є пошкодження мереж «Укренерго» та обленерго в Києві та області. За попередніми даними, знеструмлено понад 250 000 споживачів, повідомила пресслужба НЕК «Укренерго». За інформацією Міненерго, на Київщині через обстріли знеструмлено високовольтні лінії. Про проблеми з енергопостачанням також повідомляла компанія ДТЕК. 

Загалом, вночі та зранку 2 січня ворог застосував проти України 99 засобів повітряного нападу: ракети різних типів й ударні БпЛА. Як повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, українські захисники знищили 10 із 10 аеробалістичних ракет Х-47М2 «Кинджал», 59 із 70 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55 та три з трьох крилатих ракет «Калібр». Forbes оцінює їхню вартість у приблизно $620 млн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні