Категорія
Новини
Дата

Українська мода повертається до Нью-Йорка. Шість брендів покажуть свої колекції в ексклюзивному шоурумі в США

З 21-го до 25 лютого шість модних брендів презентуватимуть свої колекції в ексклюзивному «українському» шоурумі в США. Українська мода повертається до Нью-Йорка за підтримки USAID «Конкурентоспроможна економіка України», сказано в пресрелізі програми.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Локацією для представників української моди стане Archetype Showroom. Шість дизайнерських брендів будуть представлені покупцям, стилістам та редакторам. У цьому сезоні знову повернуться дизайнери 91 LAB та KACHOROVSKA, а бренди CHERESHNIVSKA, ELENA BURENINA, FROLOV та PASKAL приєднаються вперше.
  • Команда під керівництвом міжнародної фешн-експертки Джен Сідарі представить сучасні українські дизайни, що підкреслюють національні особливості бачення моди. Дизайнери презентують свої колекції жіночого та унісекс-одягу, взуття та сумок.
  • Візит Ukraine Fashion до Нью-Йорка підтримала Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Мета цього проєкту – допомогти українським дизайнерам зробити їхню продукцію більш упізнаваною, вийти на ринки за межами України та відкрити українську індустрію моди для світу.

Контекст

Український шоурум було уперше презентовано восени 2021 року під час осінньої New York Fashion Week. Проєкт покликаний представити широку різноманітність стилів, які пропонують українські модні бренди. Дизайнери використовують матеріали найвищої якості, визнають важливість «відповідальної» моди та підкреслюють національну творчість.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні