Категорія
Новини
Дата

Український Дім у швейцарському Давосі працюватиме 15-18 січня

Український дім у Давосі розпочне свою роботу 15 січня для проведення програми панельних дискусій під час Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ), йдеться у пресрелізі. Український Дім відкриє свої двері у Швейцарії вже вшосте.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Спікерами чотириденної програми панельних дискусій будуть зокрема, перший віцепрем’єр-міністр економіки Юлія Свириденко, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, заступник керівника Офісу Президента Ростислав Шурма, заступник міністра економіки – торговий представник України Тарас Качка, та інші. 
  • Також участь в обговоренні візьмуть закордонні політики, журналісти, активісти гуманітарного сектору, лідери бізнесу, окрім цього у панельних дискусіях будуть присутні українські парамедикині і волонтерки, серед яких і Юлія Паєвська.
Український Дім у швейцарському Давосі працюватиме 15-18 січня /Фото 1
  • Цьогорічна програма Українського Дому має на меті привернути увагу до українського духу та ініціювати дискусію про післявоєнне майбутнє України.
  • За словами виконавчої директорки Українського дому в Давосі Уляни Хромʼяк, він є комунікаційним майданчиком для представників великого бізнесу, політиків, журналістів, де вони могли б обмінятися ідеями та налагодити співпрацю для розбудови України.

Контекст

Збори Всесвітнього економічного форуму відбудуться з 15 по 19 січня у швейцарському Давосі. У 54-тому щорічному засіданні форуму візьмуть участь уряди понад 100 країн, усі великі міжнародні організації, 1000 партнерів Форуму, а також лідери громадянського суспільства, експерти, представники молоді, підприємці та засоби масової інформації.

За даними видання Tages-Anzeiger, президент Володимир Зеленський має намір взяти участь у Всесвітньому економічному форумі у Давосі та відвідати Швейцарію наступного тижня. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні