Категорія
Новини
Дата

Український ШІ-стартап Respeecher потрапив на популярну платформу Product Hunt

Український Respeecher, який створив сервіс із заміни голосів базі штучного інтелекту, запустив Respeecher Marketplace на Product Hunt, пише пресслужба компанії у Facebook.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Respeecher AI Voice Marketplace дозволить використовувати свою голосову технологію незалежним фільммейкерам, кінематографістам, розробникам ігор, акторам дубляжу, ютуберам та іншим авторам контенту з усього світу. 
  • Розробники поділилися 7-денною пробною версією голосового ШІ, аби більше користувачів оцінили та протестували продукт. 
  • У 2020 році оцінка Respeecher коливалася у діапазоні $6-9 млн, свідчать дані Dealroom. У 2022 році у портфелі Respeecher було понад 50 проєктів, розповіли засновники стартапу в інтервʼю Forbes. Розцінки на них не розкривають, як виторг та свою оцінку.

Контекст

Заснований у 2018 році Respeecher – ШІ-стартап українців Дмитра Бєлєвцова, Олександра Сердюка та американця Гранта Рібера. 

З 2018 по 2022 роки компанія залучила понад $3 млн інвестицій. У 2019 році стартап потрапив у акселератор Techstars і одержав $120 000. На початку 2020 року Respeecher закрив раунд на $1,5 млн, його очолив нью-йоркський фонд ffVC. В інвестиції взяли участь український ICU Ventures і голландський Acrobator Ventures. 

Завдяки технології voice conversion компанія створила голоси для Люка Скайвокера та Дарта Вейдера у «Зоряних війнах», а також працювала над новою частиною гри «God of War». 

Ринок голосових технологій буде швидко рости: у 2026 році він коштуватиме $20,9 млрд, свідчить дослідження ReportLinker.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні